6.11.07

Kateudesta vihreä kana

4 maustamatonta kanafileetä

Kuorrute:
150 g vuohenjuustoa
ruukku basilikaa
1 rkl kapriksia
loraus balsamicoa
0,5 dl oliiviöljyä
(valkosipulia ja paljon, jos tykkää)

Sekoita kuorruteaineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Laita fileet vuokaan ja levitä kuorrute paksuksi kerrokseksi niiden päälle. Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Kyytipojaksi couscousia ja raikasta salaattia.

Huom! Jos kanapalat ovat paksuja, ne kannattaa kuorruttaa jo aamulla - siis jos aikoo syödä illalla ;) Kanapaloihin voi myös tehdä viiltoja, jotta maut imeytyvät kunnolla.

Kauanko kesti: 10 min + uunissa 30 min
Kuka söi: me kolme ja yhdelle olisi vielä riittänyt

Ei kommentteja: